ISÄNPÄIVÄ 9.11.2025
Pohjoisen puhtaimpiin raaka-aineisiin nojautuvaa isänpäivämenua tarjoilemme sunnuntaina 9.11 klo 15 alkaen. Otamme viimeiset varaukset vastaan klo 17.30.
Alku- ja pääruoka tarjoillaan pöytiin, jälkiruokien löytyessä buffeesta.
ALKURUOKA
Valitse yksi alkuruoka:
- Puikulaperunavaahtoa, Kitkajärven muikun mätiä ja piparjuurta L,G tai
- Porotartaria Unari-Luusuan poron sisäpaistista, herukanlehtiöljyä ja pikkelöityä kyssäkaalia M,G tai
- Grillattua herkkutattia, Tare-kastiketta ja sokerihernettä, M G, VEG
PÄÄRUOKA
Valitse yksi pääruoka:
- Savuvoissa haudutettua kuhaa, pikkelöityä kurkkua, paistettuja sieniä ja piparjuurikastiketta L,G tai
- Poron ulkofilettä ja savustettua vasan kieltä, selleripyrettä ja tattivoikastiketta L,G tai
- Sipulipiirasta, haudutettua tomaattia, sienipyrettä ja punaviinikastiketta M,G, VEG
JÄLKIRUOKABUFFET
Kondiittori Emmin kakkuja M, G, VEG
Mokkapaloja ja tyrnihilloa L, G
Mini-unelmatorttua ja mustaherukkaa L
Hilla-pikkuleipiä L, G
Kotimaisia juustoja ja hilloa L, G
LAPSILLE
Valitse yksi annos:
- Poronkäristystä, puikulaperunamuusia ja puolukkaa L,G
- Grillattua taimenta, puikulaperunamuusia ja tillivoikastiketta L,G
HINTA
59 € / Aikuiset
32 € / Nuoret (11-15v)
1 € / ikävuosi 10. ikävuoteen asti