Varaa pöytä

Juhlatilat ja kokoukset

Gallá Meetings & Events

Gallá Meetings & Eventsin monipuoliset kokous- ja juhlatilat jatkavat Kitchen & Bar Gallán katutasossa aloittamaa tarinaa. Tummanpuhuva mystiikka ja leimuava tuli tarjoavat etsijälle juhlien lämpöä, ystävyyden ylistystä ja unohtumattomia hetkiä.

Kokouskerroksemme sydän on Kirnu, joka taipuu tilana juhlavimmasta cocktailtilaisuudesta rennompaan kokoukseen poroerotuksen häilyessä taustalla. Monipuoliset kokoustilat sekä tilaussauna Kuulea tarjoavat sykähdyttävän ja mystisen ympäristön niin kesäisen kaupungin kuin paukkuvan pakkasenkin tilaisuuksiin. Moderni tilatekniikkamme tukee tunnelmien loimua ja itse tarinan kirjoitat sinä!

Makujen ympärille rakennetut illalliset, vuosijuhlat, karonkat ja kokoukset heräävät eloon ravintolamme tunnelmallisessa Javri-kabinetissa, jossa tulen leiskunta johdattaa sinut pohjoisen taianomaisiin hetkiin.

 

Ota yhteyttä

JUHLATILAT

Juhlatiloissamme pohjoisen elementit muodostavat kokonaisuuden, jotka luovat ikimuistoisia hetkiä. Leimuava tuli, tummanpuhuva mystiikka sekä puhtaat pohjoisen maut luovat juhlahetkeen arvokkuutta ja elämyksiä.

 

Tiedustelut juhliin ja illallisiin: sales.kuopio@laplandhotels.com

KIRNU

Kirnu on kokouskerroksemme sydän, sillä siellä liekehtivät pohjoisen tulet ja tilan koko seinän suuruiset kuvat tuovat pohjoisen poroerotuksen lähelle. Tilassa on useampi loungetyylinen sohva-alue, korkeita pöytiä jakkaroineen sekä pöytäryhmiä. Tilan monimuotoisuus hämmästyttää, sillä sitä voi käyttää cocktailtyyliseen juhlintaan tai ryhmätöiden inspiraation etsintään.

JÁVRI

Jávri on Gallá Kitchen & Barin oma kabinettitila, jossa on puinen takka, jonka keskellä loimuaa oranssit liekit. Tila on parhaimmillaan oman porukan illallisen vietossa, mutta toimii mahtavasti esimerkiksi aamiaistapaamisten kohtauspisteenä. Kaikki pohjoisen maut ovat tilassa läsnä, anna Gallán hurmata.

 

KUULEA SAUNA

Jäähtyvän raikas Kuulea on saunatilan yhteydessä oleva tila, jossa toimivat sekä formaalimmat kokoukset että rennommat saunan jälkeiset pyyhkeilyt. Tilan vieressä vielä erikseen pukuhuone, jonka ansiosta tilan voi pyhittää fiinimmälle tunnelmoinnillekin.

 

Ota yhteyttä

Kuopion myyntipalvelu
P. +358 17 5528802
sales.kuopio@laplandhotels.com